Over Rocom

Rocom BV is de afgelopen jaren gegroeid van telecompartner naar volledig ict bedrijf. Er wordt verder gekeken dan het strikt noodzakelijke. Dit door mee te denken met u als klant en te kijken wat op lange termijn de beste oplossing is bij uw type bedrijf en bedrijfsomvang. Hierbij kijken wij naar totaaloplossingen en heeft u een vast contactpersoon gedurende de implementatie van een project. Ook na de implementatie blijven wij voor u klaarstaan. Vragen lossen wij op vanuit onze eigen servicedesk.

 

Expertise

Rocom BV creëert samen met haar partners oplossingen die door anderen niet voor mogelijk worden gehouden. Wat te denken van het integreren van bijvoorbeeld Unit4 in uw telefonie oplossing? Uw klanten worden direct herkent als ze bellen en op het computerscherm opent zich direct de klantenkaart. En met de Office 365 oplossing heeft u altijd de laatste versie van alle Office producten beschikbaar. U kunt met Office 365 zelf kiezen in welke mate u naar de cloud migreert. Wij helpen graag om uw vraagstukken en uitdagingen omtrent Office 365 om te zetten in kansen en mogelijkheden.

 

Rocom BV is actief in het MKB segment, de grootzakelijke markt, de overheid en de semi-overheid. De focus ligt hierbij op organisaties met 10 tot 500 geautomatiseerde werkplekken.

 

Service

Door onze eigen support faciliteiten, kunnen we 24 uur per dag / 365 dagen per jaar continuïteit garanderen. U kunt uw support vraag online of via de telefoon aan ons kenbaar maken.